0771–40 45 40
Öppet vardagar kl. 09:00-16:00

Fast telefoni

Tänk om det var möjligt att skapa prisvärda telefonabonnemang och samtidigt göra något gott. Ur denna tanke växte visionen om en grön telekomoperatör fram.

Hemtelefoni via telejacket

Teleco har alltid haft som målsättning att vara ett prisvärt alternativ till de stora etablerade telefonoperatörerna. Jämfört med marknadens största aktör, Telia, är vi upp till 25 % billigare på den fasta avgiften samtidigt som vi erbjuder lägre samtalspriser. Vi är också den första operatören med ett målmedvetet arbete för en grönare värld. Tillsammans med Trees for the Future planterar vi tusentals träd varje år.

Den traditionella hemtelefonen har länge varit ett av de absolut viktigaste kommunikationsmedlen för svenska folket. Trots att mobilnätet blivit väl utbyggt de senaste årtiondena så är det fortfarande miljontals människor som varje dag är beroende av att ha en fungerande hemtelefon. Även för oss på Teleco har hemtelefonen varit en viktig byggsten i vårt mål att kunna erbjuda alla i Sverige trygg och välfungerande telefoni.

Har du redan ett hemtelefonnummer hos en annan operatör kan du enkelt flytta över det till Teleco. Vill du veta mer eller beställa ett abonnemang? Ring oss på 0771-40 45 40 eller skicka ett e-postmeddelande till support@teleco.se.

Hemtelefoni via mobilnätet

Hemtelefoni via Telejacket

185 kr per månad
  • Öppningsavgift (0,65 kr/samtal)
  • Fasta nätet (0,18 kr/min)
  • Mobiltelefoner (0,65 kr/min)

Hemtelefoni via Mobilnätet Mellan

149 kr per månad
  • Öppningsavgift (0,65 kr/samtal)
  • Fasta nätet (0,18 kr/min)
  • Mobiltelefoner (0,65 kr/min)