0771–40 45 40 Öppet vardagar kl. 09:00-16:00

Fast telefoni

Tänk om det var möjligt att skapa prisvärda telefonabonnemang och samtidigt göra något gott. Ur denna tanke växte visionen om en grön telekomoperatör fram.

Hemtelefoni via telejacket

Teleco har alltid haft som målsättning att vara ett prisvärt alternativ till de stora etablerade telefonoperatörerna och vi fortsätter sträva efter att vara ett kostnadseffektivt företag med fokus på kundnöjdhet och billig telefoni för alla. Även efter prisjusteringen har våra kunder ett billigare pris än vår konkurrent Telia erbjuder*.

Den traditionella hemtelefonen har länge varit ett av de absolut viktigaste kommunikationsmedlen för svenska folket. Trots att mobilnätet blivit väl utbyggt de senaste årtiondena så är det fortfarande miljontals människor som varje dag är beroende av att ha en fungerande hemtelefon. Även för oss på Teleco har hemtelefonen varit en viktig byggsten i vårt mål att kunna erbjuda alla i Sverige trygg och välfungerande telefoni.

Har du redan ett hemtelefonnummer hos en annan operatör kan du enkelt flytta över det till Teleco. Vill du veta mer eller beställa ett abonnemang? Ring oss på 0771-40 45 40 eller skicka ett e-postmeddelande till support@teleco.se.

*Jämförelsen är gjord med liknande och jämförbara abonnemang (”Telia Bas” för 379 kr och ”Teleco Hemtelefon via Telejacket” för 375 kr) där nationell trafik ingår. Samtliga priser är hämtade från respektive operatörs hemsida 2021-11-03.

Hemtelefoni via mobilnätet

Hemtelefoni via Telejacket

375 kr per månad
  • Öppningsavgift (0 kr/samtal)
  • Fasta nätet (0 kr/min)
  • Mobiltelefoner (0 kr/min)

Hemtelefoni via Mobilnätet

249 kr per månad
  • Öppningsavgift (0 kr/samtal)
  • Fasta nätet (0 kr/min)
  • Mobiltelefoner (0 kr/min)