Om oss

Tänk om det var möjligt att skapa prisvärda telefonabonnemang och samtidigt göra något gott. Ur denna tanke växte visionen om en grön telekomoperatör fram.

Vilka är vi på Teleco?

Teleco är en telefonoperatör i Skanovas kopparnät och Tele2s mobila nät. Idag erbjuder Teleco fast telefoni, mobil telefoni, hemtelefoni via mobilnätet och mobila bredband.

Idag förväntar vi oss att telefonen ska fungera dag som natt oavsett vart i landet du befinner dig. Därför jobbar vi enbart med erkänt bra partners, Tele2 som har Sveriges absolut bästa 4G-nät och en GSM-täckning som når 99,8 % av Sveriges befolkning. Vår fasttelefonipartner Skanova garanterar bästa möjliga räckvidd när det kommer till den fasta telefonen.

Gigantiska koncerner i all ära, men det är något visst med företag som börjar i mindre skala och växer av egen kraft. Teleco kombinerar storföretagets muskler med det mindre företagets smidighet. Rent konkret betyder det att vi erbjuder överlägsen täckning och adderar en uppmärksam kundtjänst tillsammans med tjänster som passar din storlek.

Vi vill alltid hålla jämna steg med våra kunder. Hålla det enkelt och personligt men framför allt att lyssna helhjärtat på vad du säger. Då blir det betydligt lättare att satsa på lösningar som är rätt för just dig. Och vi är övertygade om att samarbetet blir trevligare.

Som mindre operatör brinner vi även för att erbjuda en varm och personlig kundservice. Vår målsättning är att våra kunder aldrig ska behöva sitta i långa köer för att komma fram till vår kundtjänst. Det är viktigt för oss att kunderna alltid får prata med rätt person direkt istället för att bli kopplad runt till olika avdelningar. Därför kan alla i vår kundtjänst svara på alla frågor oavsett om det gäller en nybeställning eller en fråga om den senaste fakturan.

Vi hälsar dig som kund varmt välkommen att ta del av vår gröna telefoni och vara med och rädda vår planet!